Henk Samuel, 19282022 (aged 94 years)

Name
Henk /Samuel/
Given names
Henk
Surname
Samuel
Birth
Death of a wife
Death
2022 (aged 94 years)
Note

http://www.schagenfm.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=3428628%3Afelicitaties-voor-echtpaar-samuel-bliek&catid=1%3Anieuws&Itemid=37

11 juli 2012

Felicitaties voor echtpaar Samuel-Bliek

TUITJENHORN - Groot feest was het woensdagmorgen in Woonzorgcomplex St. Jozefpark in Tuitjenhorn.

Daar werd alvast het 60-jarig huwelijksfeest van de heer en mevrouw Samuel-Bliek gevierd. Alle bewoners zaten al aan de koffie met gebak toen burgmeester Vermeer van Harenkarspel het echtpaar kwam feliciteren met een prachtige bos bloemen. De echtelieden Henk Samuel en Truus Bliek zijn beiden geboren de Jordaan in Amsterdam.

Henk heeft zijn hele jeugd in Amsterdam doorgebracht, Truus heeft tot haar tiende jaar meegevaren op de boot waarvan haar vader schipper was. Toen haar vader in dienst moest is zij met haar ouders in de Jordaan gaan wonen. Henk en Truus hebben elkaar ontmoet in verenigingshuis Clubland. Daar sloeg de vonk over.

De heer Samuel heeft altijd gewerkt als meubelstoffeerder. Mevrouw Samuel werkte voor haar huwelijk in een kruidenierswinkel. Tijdens het huwelijk werden twee kinderen geboren en inmiddels zijn er ook twee kleinkinderen bijgekomen.

Het diamanten huwelijksfeest wordt zondag in de familie- en vriendenkring gevierd.

(Foto's: Kitty Mertz)